top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

A világ legaranyosabb ajándéka a nagyi szülinapjára

Frissítve: 2022. márc. 17.

Ma megint nem hoztam semmi komolyat és tanulságosat, „csak” egy nagyon kedves történetet, egy különleges ajándékötletet és persze sok fotót. Egy fiatal nő egyedi ajándékot eszelt ki szeretett nagymamája születésnapjára, melyhez az ötletet kettejük döbbenetes hasonlósága adta.

A fotógaléria végén természetesen megtalálod néhány témába vágó korábbi cikk linkjét is.

 

A nagyszüleink sokunk szívében különleges helyet foglalnak el. Vannak köztünk olyan szerencsések is, akiknek megadatott, hogy a nagyi születésnapjára valamilyen különleges, egyedi ajándékot találjanak ki. Így volt ezzel az a 26 éves fiatal nő is, Lakyn Bowman, aki egyébként egy kis boltot üzemeltet, melynek célja, hogy fenntarthatóbb, környezettudatosabb módon dekoráljuk otthonunkat és örömet leljünk a vintage kincsekben. Most azonban egy egészen más témájú videót töltött fel a TikTok oldalára, amelyen azt láthatjuk, ahogyan készülődik, mai szemmel nézve kicsit retrónak tűnő világoskék szemfestéket és jó bőven narancssárga pirosítót ken az arcára, majd úgy 30-40 évvel ezelőtti divat szerint be göndöríti a haját. Közben a felirat így szól:

„Nemrég láttam fotókat a nagymamámról, amikor annyi idős volt, mint én, és annyira hasonlítunk egymásra! Ma van a 71. születésnapja, és van egy tökéletes ajándékötletem.”

Ebből az ötletből született egy különleges fotósorozat, melyből nemcsak a nagymamája és unokája közötti kivételes hasonlóság a szembetűnő, hanem a szűrők, a smink és a kreatív díszletek révén valóban visszamehetünk az időben, és újra átélhetjük a nagyszülők kamerája által megörökített régmúlt időket.


A videó gyorsan terjedt, 8,5 millió megtekintést és 1,8 millió lájkot gyűjtött csak a TikTok-on, és emberek ezrei küldték el jókívánságaikat Lakynnak és nagymamájának, valamint dicséretüket és csodálatukat fejezték ki a remek ajándékötletért. A nagymamája reakciója a videóra és a fotókra minden szónál többet mond.



Forrás, fotók, videók: Bored Panda, TikTok


Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!


Ezek is érdekelhetnek:


bottom of page