Anyás-Apás · 2021.01.10 09:48 · 5 perc

Szoptatós fotóra gyűlik a perverz férfinép

Azt hiszem, sokunkat már nem sok mindennel lehet meglepni. Ha megkérdeznék bárkit is, milyen reakciókra számít akkor, ha egy anya a közösségi oldalán cuki szoptatós fotót oszt meg, illetve közzéteszi, hogy szívesen juttat anyatejet a feleslegből, olyan babáknak, akiket valamilyen ok miatt nem tud az édesanyjuk szoptatni, akkor valószínűleg jobbára normális, pozitív reakcióra számítana mindenki.

No de arra ki gondolna, hogy ilyenkor perverz férfiak árasztják el mindenféle gusztustalan üzenetekkel, ki magát nőnek tettetve, ki még azt sem titkolva, hogy igazából nem az anyatej érdekli?


Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!

És ha már beszélünk róla, a történet végén megtalálod az Anyás-Apás szoptatással, anyatejjel foglalkozó korábbi cikkeire mutató linket is.

Egy 38 éves, hatgyermekes anya osztotta meg ezzel kapcsolatos tapasztalatait. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a hat gyerek „megoszlás” a családon belül önmagában is érdekes, hiszen a népes gyereksereg 3-szor két gyerekből, azaz három ikerpárból tevődik össze, de most nem ezzel szeretnék foglalkozni. (Az ikerszülések genetikájáról például itt olvashattál korábban részletesebben.)

Jelen történet szempontjából azonban nem ez a lényeges, hanem az, hogy ez az anya egy-egy alkalommal több mint egy liternyi felesleget fej le a saját ikerbabái szükségletei felett, kézenfekvően adta magát tehát, hogy ezt a mennyiséget felajánlja kevésbé szerencsés babáknak. Közzé is tette a felhívást és egy fotót is mellékelt, amin éppen az ikreket szoptatja. Ami eztán történt, arra talán maga sem gondolt volna legrosszabb álmaiban sem.

Üzenetekkel árasztották el, és a feladók között sajnos nem csak segítségre váró anyák és babák szerepeltek. Sok férfi is írt neki, aki azt állította magáról, hogy az anyatej iránt érdeklődő édesanya vagy édesapa. Egy másik perverz alak nagyobb összeget ajánlott neki azért, ha őt is megszoptatja. Megint mások első körben úgy tettek, mintha a baba szoptatásával kapcsolatban szeretnék a tanácsát kikérni, holott csak ezzel az ürüggyel akartak a közelébe férkőzni.

Az anya először válaszolgatott ezekre az üzenetekre is, igyekezvén elmagyarázni, hogy valójában mi a helyzet, később azonban egyszerűen csak blokkolta ezeket a feladókat.

„Megkeresett például egy olyan mellfetisiszta, akinek különös perverziója volt, hogy olyan nőt keres, akinek nagy a melle és sok teje van. Számára én lettem volna az álompartner perverz gondolatai kiteljesüléséhez. Mások gusztustalan fotókat küldtek, és cserébe olyan fotókat és videókat kértek, amin éppen félmeztelenül szoptatok vagy fejek. Megint mások nem sokat kerteltek, megírták, mennyit lennének hajlandó fizetni azért, hogy őket is megszoptassam. De voltak olyanok is, akik meglepően találékonynak bizonyultak abban, hogyan csaljanak ki tőlem információkat és fotókat, például tanácsot kérő anyáknak vagy a feleségüknek segítséget kereső apáknak adták ki magukat, de volt olyan, aki azt hazudta, hogy valami tudományos kutatás ügyében keresett meg engem”

– számot be döbbenetes és felháborító tapasztalatairól.

„Akárhonnan is nézem, ez nem más, mint szexuális zaklatás. Szoptatás vagy sem, senkinek nincs joga ahhoz, hogy kéretlen üzenetekkel vagy fényképekkel bombázzon valakit”

– állítja. Meggyőződése, hogy a szoptatás szexualizálása nagyon rossz irány, és ez is hozzájárulhat, hogy a kérdésre még a mostaninál is nagyobb tabuként tekintsenek az emberek.

„Már több száz liter tejet adományoztam el, és a sors hatalmas ajándékának tekintem, hogy képes vagyok más babákat is táplálni a tejemmel, és tudni, hogy a tej jó helyre kerül.”

Az Anyás-Apás szoptatással foglalkozó cikkeiért ide kattints, az „anyatej” címkével ellátott írásokat pedig itt találod.

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!



Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük