Anyás-Apás · 2023.03.03 10:01 · 6 perc

Biztos, hogy mindent tudsz a menopauzádról? Helló, klimax!

Fedezd fel a saját megoldásaidat, bővítsd ismereteidet az egészséges, energikus és szexi éned eléréséhez a menopauza első csúcstalálkozóján!

Első Menopauza Konferencia Magyarországon!


Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!

Mit jelent a nők számára a klimax?

Ez a kérdés sokszor elhangzik a menopauza első magyarországi rendezvényén. Alaposan körbejárjuk, hogy kinek mit jelent és milyen változásokat hozhat az életünkbe. Orvosok és terapeuták hozzák el tudásuk legjavát, vállalati vezetők és médiaszereplők osztják meg tapasztalataikat, és találkozhatunk olyan nőkkel is, akik őszintén beszélnek arról, hogyan élik meg a saját menopauzájukat.

Megmutatjuk, milyen változások történnek a szervezetünkben, amelyek hatással lehetnek a fizikai és mentális egészségünkre, sőt hatással lehetnek karrierünkre, munkahelyi teljesítőképességünkre, a családban és a tágabb környezetünkben betöltött szerepeinkre.

De azt is megmutatjuk, hogyan élhetjük meg jól életünknek ezt a szakaszát, hogyan élvezhetjük a kiteljesedett, örömteli és alkotó életünket.

Vezető menopauza szakértők mondanak el mindent, amit a menopauzáról tudni érdemes

20+ top orvos és terapeuta mutatja meg, hogyan tudsz energikusságra szert tenni azért, hogy boldogabb, egészségesebb és a hozzád legméltóbb életed élhesd a menopauzád utáni évtizedekben is. A workshopokon elkészíted a saját menopauza tányérod, megtanulsz néhány stresszmentesítő gyakorlatot és önismereti minitréningen vehetsz részt.

Téma lesz a táplálkozás, az elhízás, a stresszkezelés, a hangulatingadozások csökkentésének módszerei, a kritikus betegségek kockázatának csökkentése, a libidó fokozása, az örömteli szexualitás témaköre is.

Egész napos program

Május 20-án 10.00 és 17.00 óra között könnyen befogadható előadások, workshopok és kerekasztal-beszélgetések várnak, olyan azonnal bevethető tudást adva, amelyet egyszerűen alkalmazhatsz a saját életedben. A Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont kiállítótérében termékbemutatók, kipróbálható kezelések, pro-aging tanácsadás, és igazán csajos termékek vására várnak minden résztvevőre!

Több mint konferencia

Minden megváltott jegy érvényes a konferencia záróeseményeként megrendezésre kerülő Aranylemez című színházi előadásra és az azt követő kötetlen beszélgetésre a művészekkel. Kakasy Dóra, Horváth Lili, Sztárek Andrea és Hámori Ildikó részvételével a női lét ezernyi színe és hangulata, az életünkben betöltött szerepeink és önmegvalósító vágyaink aspektusából beszélgetünk.

Május 20-án megtudhatod, hogyan lehet lendületes, szenvedélyes és erőt adó életed menopauza előtt és után is!

Számos praktikus módszert tanítunk meg a menopauza tüneteinek kezelésére, minimalizálására és visszafordítására, hogy visszatérhess ahhoz a legjobb életedhez, amit szeretsz! Mert annak ellenére, hogy a világ mit sulykol neked, életed legszebb évei előtted állnak!

Több mint 20 kiváló szakértőtől tanulhatod meg, hogyan kerülhet újfajta egyensúlyba a szervezeted, mi indíthatja be ismét a libidódat és hogyan veheted vissza az irányítást az életed felett.

Tabuk nélkül, őszintén, könnyen befogadható stílusban, azonnal bevethető tudást kapsz tőlünk.

Csak rajtad múlik, mit viszel magaddal, mit építesz be belőle akár aznaptól kezdve a saját életedbe.

A konferencia házigazdája:

Koch Mária, a helloklimax® program alapító, menopauza-kutató:

„Közel 6 éve foglalkozom a menopauzális életkorral, kutatom a hazai és nemzetközi szakirodalmat, interjúkat készítek orvosokkal és terapeutákkal, hogy valós információkkal lássam el a nőket. A helloklimax program alapítója vagyok, ahol a nőket szakemberek készítik fel a változókorra és adnak konkrét segítséget a tünetek enyhítésében-megszüntetésében. A Magyar Menopausa Társaság tagja, a Helloklimax munkahelyek program és díj alapítója vagyok.”

Mit nyújtunk az 1. Menopauza Konferencia programjai között?

  • Ismerkedünk a menopauzával: fogalmak és a szervezet változásai. A tünetek beazonosítása és a nők leggyakoribb panaszai
  • A hormonok egyensúlya: ismerd meg a hormonok szerepét a perimenopauzális és menopauzális egészségben, és tanuld meg a legjobb módszereket az ideális szinten tartásukra
  • Életmód: táplálkozás, stressz és hangulatingadozások kezelésének lehetőségei és gyakorlati elsajátításuk előadásokon és workshopokon
  • Hormonszedés pro és kontra: tények és a vélt igazság. A kritikus betegségek előfordulásának kockázata az adatok tükrében. Minden, amit a hormonpótló terápiáról (HRT) tudni kell. Egészségnyereség, kontra félelmek
  • Neked is jár a rendszeres és kielégítő szexuális élet: a menopauzával nincs vége a szenvedélyes, kielégítő szexnek. Ez az időszak lehet életed legjobb szexuális életének kezdete is! De hogyan? Most megtudod!
  • Írd újra a karriered: fedezd fel, hogyan támogathatja a menopauzád az önismereted és az önbizalmad mint a globális változások időszakát! Lépj életed következő szakaszába minden korábbinál magabiztosabban!
  • Egészségnyereség mindenkinek: munkaadók és munkavállalók a helloklimax munkahelyek kialakításáért és a 40 feletti munkavállalók értékeinek jobb elismeréséért
  • Növeld az energiaszinted táplálkozással és mentális gyakorlatokkal: az ideális menopauza-tányér elkészítése, stresszkezelési és energetizáló gyakorlatok közös tanulása
  • Kiállítások, smink-és anti-aging bemutatók, termékek kipróbálása és vására

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, mert még soha ennyi témaszakértő nem állt színpadra azért, hogy segítsen neked felkészülni a menopauzára! Ajánljuk anya-lánya és férfi-nő programként, illetve minden nőnek, akik szeretnének tisztában lenni a női szervezet változásaival, ezért szeretnének felkészülten és kiváló egészségben belépni a perimenopauzába, illetve megszüntetni a kellemetlen tüneteiket.

További információk és jegyvásárlás: https://helloklimax.hu/menopauzakonferencia

Forrás: helloklimax.hu

Az Anyás-Apás menopauzával, klimaxszal, változókorral kapcsolatos korábbi tartalmaiért ide kattints!

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük