top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

Autóban született a baba – videóval

Egy brazíliai szülészorvos nő az autójában szült – és a lenyűgöző pillanatot kamera rögzítette. Az október 24-én közzétett Instagram-videón a 33 éves Dr. Gabriela Correia látható, amint egy benzinkút parkolójában szül. Correia mellett ott volt férje, egy dúla, egy szülész-nőgyógyász kolléganője és egy fotós, aki az egész szülést dokumentálta.

A videó a baba világra jövetelének csodálatos pillanatát rögzíti a maga nyers szépségében, ezért csak akkor nézd meg, ha nem érint érzékenyen a téma.

 

A helyi hírügynökségnek nyilatkozva Correia elmondta, hogy ő és férje erősítést hívtak, amikor világossá vált, hogy nem érnek be időben a kórházba.

„Kiváló támogatóim voltak. Az autóban mindenki nyugodt tudott maradni, miközben az adrenalinszintem az egekben volt. Nem volt félelem, csak öröm”

– mesélte később

Figyelmeztetés: Ez a videó egy szülést mutat be. Ha érzékenyen érint a téma, ne kattints a videóra!


Az anya elmondta, hogy örül, hogy a videó akkora figyelmet keltett, mert megmutatja, mire képesek a nők olyan orvosi beavatkozások nélkül, mint az epidurális beavatkozás.

„A nő a felelős a saját testéért és a babáért.”

A pár immár két fiú büszke szülei: Dante és a kis Artur. Arturt, aki október 24-én született, már hazaengedték a kórházból, és otthon van a családjával.

Forrás: TODAY


Ez is érdekelhet:


0 hozzászólás
bottom of page