top of page
  • Szerző képeVendégszerző

A nő, aki majdnem 15 évig volt terhes – eddig

A Skóciában élő Zoe és Ben Sullivan az ország egyik legnagyobb családjának szülei, ám a 12 gyerek megszületéséhez a most 44 éves anyának kis híján 15 évig kellett terhesnek lennie. A nagycsaládos anyuka közösségi oldalán osztotta meg családjuk történetét, amelynek során másfél évtizeden át volt várandós.

Ebben nemcsak a nagycsaládos életről esik szó, hanem arról is, mi zavarja őket legjobban az oldalaikon rendszeresen megjelenő trollokban,

 

A pár a 17 éves Elizabeth, a 16 éves Olivia, a 13 éves Noah, a 11 éves Evangeline, a 9 éves Tobias, az 5 éves Agnes, és a 4 éves Joseph mellett két ikerpár, a 14 éves Charlotte és Isabelle, valamint a 6 éves Leah és Erin, valamint a 8 hónapos Flo baba szülei. Az igazán népes nagycsalád egy 4 hálószobás házban „húzza meg magát”, és rendszeresen posztolnak az életükről a YouTube-ra és a TikTok-ra is. Egyik videójukban az anyuka végigvezette követőit a várandósságai során megtett útjáról az évek alatt.


A most 44 éves nő először 19 évvel ezelőtt, 25 évesen hátesett teherbe, majd két év múlva már érkezett is a következő baba. Az első ikerpárt 2007-ben köszönhették a családban, majd 2010 volt az első év, amikor Zoe nem volt terhes. Egy évvel később azonban bejelentette, hogy ismét gyermeket vár, majd a következő két év is nagy pocakkal telt. Utoljára 2021–2022-ben volt várandós.


További érdekesség, hogy Sullivanék négy gyermekének is azonos napon van a születésnapja, hiszen a két ikerpár egyformán január 25-én született, aminek az esélye állítólag 1 a 30000000-hoz, azaz a 30 millióhoz.


A YouTube-on követőihez szólva Zoe azt mondja:

„Mindannyian őszintén beszélünk arról, milyen az életünk valójában. Bármennyire is szeretném, hogy mindig patyolattiszta rend uralkodjon nálunk, végül is tizennégyen élünk együtt, így nincs túl sok helyünk. De ahol egy avatatlan szem talán rendetlen ruhakupacokat vélne felfedezni nálunk, azok valójában az egyes családtagok olyan ruhadarabjai, amelyeket éppen hordanak, éppen most vették le vagy nemsoká hordani szeretnék.”

Aztán azt is elmondta, hogy a videóik a halat kapnak elítélő kommenteket is szép számmal. Vannak olyanok, akik szerint „Sullivanék háza undorító”.

„A legrosszabb ebben, hogy azok az emberek, akik addig azért követtek, mert kedvelik a csatornánkat, a sokadik ilyen komment hatására kezdik elhinni, amit mások ismételgetnek. És a jelenség ezen a ponton kezd igazán idegesítővé válni. Nem az eredeti troll, mert ezt a dolgot már elég jól tudjuk kezelni, hanem az, ahogyan a rosszindulatú és megalapozatlan véleményeikkel kezdenek hatásosan befolyásolni másokat.”
„Mi mindannyian őszinték vagyunk az életünkkel kapcsolatban. Ha a házunk részben rendetlen, akkor részben rendetlen. A legtöbb ember így él. Még ha valakinek gyönyörű otthona is van, és mindent megtesz, hogy az állandóan csillogjon-villogjon, ahol gyerekek vannak, ott mindig eljön egy olyan pont, amit már nem akarnak megmutatni másoknak. Bármennyire is kinőttük már ezt a házat, és bármennyi problémánk is akadt vele, mint például a penész meg ilyesmi, mégis ez volt az otthonunk az elmúlt 10 évben. Ide hoztuk haza a gyerekeket a kórházból, és itt neveltük fel őket.”

Ezek is érdekelhetnek:


0 hozzászólás
bottom of page