Anyás-Apás · 2019.05.05 08:33 · 2 perc

1 anya, több mint 100 anyák napi üdvözlőkártya

„Minden évben egyre nagyobb gondot jelent, hogy helyet találjak a rengeteg anyák napi üdvözletnek és ajándéknak” – mondja egy anya, akire nagyon sok ember tekint vissza úgy, mint gyermekkorának legfontosabb szereplőjére.

Ismerd meg azt a nevelőanyát, aki eddig több mint 100 üdvözlőkártyát kapott anyák napjára.


Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!

A 37 éves Fiona Oldfield az elmúlt hat évben több mint száz, szeretettel teli, meleg szavakat tartalmazó kártyát kapott anyák napjára. Nem is csoda, hiszen 15 gyerek nevelőmamája volt hosszabb-rövidebb ideig, akik közül felnőve és családot alapítva is nagyon sokan új családjuk tagjának is tekintik Fionát és férjét, Pault. A házaspár jelenleg is négy fiútestvérről gondoskodik, akik közül egyikük sem töltötte még be a a hatodik évét. A nevelt gyerekek együtt nőnek fel a szülők vér szerinti gyerekeivel, 13 éves fiukkal, és 10 és 8 éves lányaikkal. Ezen kívül velük él a 18 éves Clifton is, akit szintén a házaspár nevelt fel.

Korábban már írtam egy másik fantasztikus örökbefogadó anyáról. Az 53 éves Hope Feliciano mindig arról álmodott, hogy sok-sok örökbe fogadott gyereket fog nevelni. És ezt az álmát valóra is váltotta, amikor három saját gyereke mellé hat másikat is a családjába fogadott. A történet különlegességét az adja, hogy mind a hat örökbe fogadott gyerek valamilyen egészségi problémával küzd.

#nevelőanya #örökbefogadás

Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

Tetszett? Kövess és lájkolj a Facebookon!



Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük