top of page

Keresési eredmények

224 találat erre: „szoptatás”

 • A családi csapatjáték neve: szoptatás

  Bár a szoptatás előnyeiről, sikereiről, netán kudarcairól szólva kizárólag az anyákra rakjuk a lelki –, hogy a szoptatás sikeres legyen. Ezzel szemben, amikor az apáknak nem volt a szoptatásról véleményük vagy nem akarták, hogy az anya szoptasson , az anyák csak 69 százaléka szoptatott, és csak 33 százalékuk tartott ki a szoptatás mellett még 8 hét A szoptatás csapatmunka, és az apák nagyban hozzájárulnak a szoptatás sikeréhez.”

 • A szoptatás nem csak a babának előnyös

  Pedig a szoptatás nem csak a kicsinek tesz jót. „A szoptatás előnyei a gyermekek számára széles körben ismertek. Ezek is érdekelhetnek: Erő és esendőség – a szoptatás gyönyörű fotókon Szoptatás miatt zárva! 6 tévhit a szoptatásról – tanácsok szakértőktől kismamáknak Nem tilos a védőoltás a szoptatás alatt sem 6 hónap helyett 2 év – új szoptatási irányelvek Szoptatás kontra tápszer – társadalmi elvárásokról és

 • Min múlik a szoptatás sikere?

  Azt talán már nem kell ezredszer is elmondani, hogy a szoptatás, az anyatej a baba táplálásának legideálisabb kevés kivétellel szinte minden anya képes szoptatni a gyermekét – legalábbis a szoptatási tanácsadók valamilyen objektív rendellenessége befolyásolja a tejtermelést vagy a szoptatást. Ha szoptatási tanácsadó segítségét kéred, ezeket gondold végig előtte! Az Anyás-Apás szoptatás és anyatej témában megjelent korábbi cikkeit itt találod. Tetszett?

 • A világjárvány áldása: (átmenetileg) nőtt a szoptatási kedv. De hogyan tovább?

  Az újdonsült anyák támogatása csökkent, ami akadályozta a szoptatást. valóban meg sem próbálkozik a szoptatással. nőknek körülbelül 90 százaléka – 10-ből 9 anya – el is kezdi a szoptatást. A szoptatás előnyei A szoptatásnak számos előnye van, többek között kevesebb fertőzés, megnövekedett A szoptatás költségei azonban nem csak pénzbeli áldozatot jelentenek.

 • Testemből táplálom a babámat – fotósorozat a szoptatásról

  Ha viszont az egyik legszebb anyai hivatás, a szoptatás képi megjelenítésére keresünk szép példákat, A lenti képgalériában szoptatós fotók között lapozgathatsz. Tetszett? Jóval kevesebben vannak azonban azok a fotósok, akik szoptatás pillanatainak megörökítésére szakosodtak Mint a fotózás bármely más formájánál, a szoptatós fotózásnak is sokféle stílusa létezik. Az Anyás-Apás szoptatásról szóló összes korábbi cikkét itt találod. Tetszett?

 • Erő és esendőség – a szoptatás gyönyörű fotókon

  7+7 (tév)hit a szoptatásról – itt az első 7 7+7 (tév)hit a szoptatásról – itt a második 7 Szerző: Dr. Ezek is érdekelhetnek: 6 tévhit a szoptatásról – tanácsok szakértőktől kismamáknak Szoptatás miatt zárva Nem tilos a védőoltás a szoptatás alatt sem Még mindig zaklatnak, ha nyilvánosan szoptatok A szoptatás – kávé és szoptatás Mondjuk ki: a szoptatás sokszor kőkemény meló „Tízéves korukig szoptatom őket, ha azt szeretnék” Szoptatás – mindhalálig!

 • Szoptatás közben is iszom, és szerintem ez rendben van

  A kétgyermekes anyuka, Lauren McLeod hűséges követőkre tett szert a neten, mert a két gyermeke szoptatásával Rögtön megoldást is javasolt, ha egy anya a szoptatás idején sem képes megállni, hogy ne igyon: „Mindig Arról, hogy mennyi az annyi és mennyi az elég, meglehetősen érdekes szabályt fogalmaz meg: „A szoptatás „Több száz kommentet és üzenetet kaptam az elmúlt néhány évben, amikor megosztottam a szoptatásról és Miután befejeztem az ivást, több órát vártam a következő szoptatásig.”

 • Hogyan szoptassunk két mellből három babát? – hármas ikrek szoptatása (videóval)

  Egy szinte hihetetlen TikTok videó azt mutatja meg, mi kell a hármas ikrek szoptatásához. a szoptatás a legjobb). Azért akartam mindenáron szoptatni, mert imádom a szoptatást, és teljes szívemmel szerettem volna megtapasztalni a szoptatás adta varázslatot minden babámmal. Fotó: Instagram Az Anyás-Apás szoptatás témájában korábban megjelent cikkeiért ide kattints!

 • 6 tévhit a szoptatásról – tanácsok szakértőktől kismamáknak

  Nincs ez máshogy a szoptatással sem. „Szoptatás előtt fertőtleníteni kell a mellet!” Ezek is érdekelhetnek: Szoptatás miatt zárva! Szoptatás kontra tápszer – társadalmi elvárásokról és lelki nyomásról 7+7 (tév)hit a szoptatásról – itt Ne viccelődj a szoptatási statisztikákkal!

 • 6 hónap helyett 2 év – új szoptatási irányelvek

  az anyák az elválasztás idején is folytassák a szoptatást. A kiterjesztett szoptatás előnyei A szoptatás 1 (és akár 2) éven túli folyamatos előnyei mind a mama, Az AAP állásfoglalása a szoptatást közegészségügyi szemszögből is vizsgálja, rámutatva, hogy a szoptatás Ezek is érdekelhetnek: Erő és esendőség – a szoptatás gyönyörű fotókon 6 tévhit a szoptatásról – tanácsok szakértőktől kismamáknak Nem tilos a védőoltás a szoptatás alatt sem 7+7 (tév)hit a szoptatásról – itt

 • Évekig szoptatom a gyerekeimet és már nem érdekel, mit gondolsz róla

  Ha betegek voltak, a szoptatás megnyugtatta őket. Ha idegesek voltak, megint a szoptatás. Kiterjesztett szoptatás Az adott kultúrában jellemző vagy szokásos szoptatási időn túli szoptatást – meghosszabbított szoptatásnak. Idő A szoptatás időt és erőfeszítést igényel. Honnan tudom, mikor kell abbahagyni a szoptatást?

 • Amíg szoptatok, semmilyen gyógyszert nem szedhetek?

  És a komment írója valószínűleg a szoptatásról is ugyanezt gondolja. Ami azért veszélyes tájékozatlanság, mert vagy a szoptatástól riasztja el az anyákat, holott az általuk Ami nem azt jelenti, hogy a gyógyszerszedés terhesség és szoptatás alatt veszélytelen. – fotósorozat a szoptatásról Erő és esendőség – a szoptatás gyönyörű fotókon 6 tévhit a szoptatásról – tanácsok szakértőktől kismamáknak Nem tilos a védőoltás a szoptatás alatt sem Tetszett?

bottom of page