Keresési eredmények

202 találat

 • Még mindig zaklatnak, ha nyilvánosan szoptatok

  Bár úgy tűnik, hogy a nyilvános szoptatás egyre inkább elfogadottá válik, egy most közzétett felmérés a nyilvános szoptatás mielőbbi elfogadtatására. A nyilvános szoptatásról örvendetesen egyre többször beszélünk, és egyre több anya „merészkedik ki” nyilvános A nyilvánosan szoptató anyák 24 százalékát kérték már meg, hogy szoptatás közben takarja el a mellét „Minél inkább támogatjuk az anyákat a nyilvános szoptatásban, annál inkább normává válik a nyilvános

 • Kapcsold ki a kamerát, ha szoptatsz!

  A nyilvános szoptatás kérdése eléggé megosztó téma, több történetet is hoztam már róla itt az Anyás-Apáson Annál is inkább, mert szerintem a nyilvános szoptatás elfogadása szempontjából inkább kontraproduktív szoptatás körülményeinek megteremtésekor. Az Anyás-Apás szoptatásról szóló cikkeiért ide kattints! „Én egyáltalán nem vagyok a nyilvános szoptatás ellensége, és annak sem vagyok a híve, amikor egy anyát

 • Divatbemutatón szoptatta babáját a modell

  Korábban már többször írtam szokatlan helyen történő nyilvános szoptatásról, uszodában, templomban, étteremben Most egy újabb hír: egy modell gyerekét szoptatva vonult végig a kifutón az elegáns közönség előtt. A bátor modell Mara Martin volt, akik a Sports Illustrated 2018-as fürdőruha-bemutatóján szoptatta meg Imádlak, sokat tettél azért, hogy az emberek az élet normális velejárójának tekintsék a szoptatást!” #szoptatás #nyilvános_szoptatás Szerző: Dr.

 • Nem mindenki nő, aki babát szoptat

  Többen azt kérték a szoptatás és az ehhez összefüggő egyéb aspektusok szakmai támogatására alakult szoptatásorvostani társaságot (Academy of Breastfeeding Medicine), hogy változtassa meg a szoptatással kapcsolatos kifejezéseket A magam részéről örömmel hírt adok a kezdeményezésről, mert ez azt jelenti, hogy a szoptatás népszerűsítése Ennek megfelelően javasolják, hogy a szoptatás angol megfelelőjeként használt „breastfeeding”-et (szó , a nyilvános szoptatás mindenhol elfogadott, tudunk és akarunk szoptatni kellő diszkrécióval nyilvános

 • Miért nem mondja senki, hogy szoptatni nehéz?

  Miért lenne kivétel éppen a szoptatás? (Senki nem mondta el nekem előtte, hogy a szoptatás fájdalmas is lehet és hogy milyen is egy „jó” szoptatás a lefejt anyatejet, mert szégyelltem a dolgot és azt gondoltam, hogy másokat zavarhat a nyilvános szoptatás (Ma már szabadon szoptatok nyilvános helyen is, már régóta nem feszélyez, hogy ki mit gondol. A szoptatás NEHÉZ. Tanítani és tanulni kell.

 • 6 tévhit a szoptatásról – tanácsok szakértőktől kismamáknak

  Nincs ez máshogy a szoptatással sem. Ezek is érdekelhetnek: Szoptatás miatt zárva! Szoptatás kontra tápszer – társadalmi elvárásokról és lelki nyomásról 7+7 (tév)hit a szoptatásról – itt az első 7 7+7 (tév)hit a szoptatásról – itt a második 7 Még mindig zaklatnak, ha nyilvánosan szoptatok Ne viccelődj a szoptatási statisztikákkal!

 • Szoptatni, nem megfojtani - avagy kell-e tanulni a szoptatást?

  egy angol anya azért perelte be a kórházi csecsemős nővért, mert az nem figyelmeztette rá, hogy ha szoptatás közben és hanyagságból, nemtörődömségből nem adta meg az anyának a biztonságos szoptatáshoz szükséges Kell-e órát adni egy anyának szoptatásból? És talán nem fojtja meg a saját gyerekét a mellével szoptatás közben. Mondom, ha jól csinálják. #szoptatás #per Szerző: Dr.

 • Nem tilos a védőoltás a szoptatás alatt sem

  Sokszor felmerül a kérdés azzal kapcsolatban, mit lehet és mit nem a szoptatás alatt. Bebizonyosodott, hogy egyik rutin védőoltás (MMR, Di-Per-TE, influenza, bárányhimlő, HPV stb.) sem ellenjavallt a szoptatás Himlő elleni védőoltás nem adható a szoptatás alatt, és az adenovírus 4-es és 7-es típusát tartalmazó Eidelman, azt írja, hogy nemcsak hogy ártalmasak a rutin védőoltások a szoptatás alatt, ha nem előnyösek Forrás: Breastfeeding Medicine #szoptatás #védőoltás Szerző: Dr.

 • Szoptatás miatt zárva!

  Fotó: Facebook #szoptatás Szerző: Dr.

 • A tápszer nem a szoptatás ellensége ám!

  A szoptatásra sem. Vagyis ha egyszer tápszert adunk a babának, akkor örökre lőttek a szoptatásnak. A mostani adatok szerint hosszabb távon akár még segítheti is a szoptatást, ha néha és indokolt esetben , akik a rákövetkező hónapban kitartanak a szoptatás mellett. #tápszer #szoptatás #anyatej Szerző: Dr.