top of page

Keresési eredmények

154 találat erre: „depresszió”

 • Ez már maga a depresszió? Igen!

  A depresszióról - legyen szülés utáni vagy "csak" közönséges depresszió - már nagyon sokat beszéltünk A depresszió önmagában egy elég kegyetlen betegség, de talán mi is egy picit hozzátettünk ahhoz, hogy a depresszió ne legyen tabu, és az érintettek merjenek segítséget kérni, azzal, hogy sokszor és nyíltan beszélünk a depresszióról. Igen, ez valószínűleg depresszió, amihez orvosi segítségre van szükség.

 • A fogamzásgátló tabletták növelhetik a depresszió kockázatát

  A depresszió az egyik leggyakoribb mentális betegség, és számos tünettel járhat. a hormonális fogamzásgátló tabletták milyen szerepet játszhatnak depresszió kialakulásában. A depresszió kutatására specializálódott Dr. A depresszió kockázati tényezői A depresszió hatásai jelentősek lehetnek, zavarhatják a munkát, a kapcsolatokat hajlamosak a depresszióra, mint férfiak.

 • Britney Spears a perinatális depresszióról

  Mi az a perinatális depresszió? a perinatális depresszió mielőbbi kezelése. Ezek is érdekelhetnek: A szülés utáni depresszió nem szappanopera Gyermekkori depresszióról járvány idején A szülés utáni depresszió létezik – és az elválasztás utáni depresszió? A szülés utáni depresszió évekig tarthat A szülés utáni depresszióról – ahogyan ti látjátok A baba tönkretette

 • Társasozni szuper dolog, de a depresszió gyógyítására nem alkalmas!

  A sajtóanyag címe: "A téli depresszió hatásos ellenszere lehet a társasozás". Bár sokszor halljuk, hogy "jaj, olyan depis vagyok ebben az esős időben", a depresszió nem csupán annyi Nem, a depresszió komoly mentális betegség, mellyel ugyanúgy orvoshoz kell fordulni, mint a tüdőgyulladással Ám sem a depresszió prevenciójára, sem terápiájára önmagában nem alkalmas! és ezen belül a szülés utáni depresszió problémáját is: Tudj meg (majdnem) mindent a depresszióról!

 • Azt hiszem, szülés utáni depresszióm van, mit tegyek?

  Igen, ismét a szülés utáni depresszióról lesz szó, hiszen ahogy a fenti mondatból is kiderül, még mindig Elég mélyre kerültem, talán szülés utáni depresszióm van. Eddig a poszt, és most nézzük, milyen újdonságok vannak a szülés utáni depresszió kutatása táján. , akinél pedig nem, azt a szülés utáni depresszió biztosan elkerüli. utáni depresszió évekig tarthat Szülés utáni depresszió, a néma gyilkos A baba tönkretette az életemet

 • A szülés utáni depresszió nem szappanopera

  A szülés utáni depresszió még manapság is tabu, amiről senki nem beszél. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ismert nők beszéljenek a szülés utáni depresszióról, hogy lebontsák a A szülés utáni depresszió felismerésére számos módszer, skála, kérdőív létezik. Eluralkodik rajtam a veszteség érzése Baby blues vagy szülés utáni depresszió? A szülés utáni depresszió létezik – és az elválasztás utáni depresszió?

 • Gyermekkori depresszióról járvány idején

  A korlátozó intézkedések nyomán ugyanis ugrásszerűen megnőtt a depressziós gyerekek és tinédzserek száma korlátozás bevezetése előtt és után, illetve követték állapotukat nyomon, elsősorban szorongásos és depressziós állapothoz képest a bezártság és az online oktatás hetei alatt megszaporodtak, illetve súlyosbodtak a depresszióra És a mentális problémák közül is a depresszió az, aminek kialakulásához vagy súlyosbodásához jelentős

 • 14 éves volt, meghalt, mert...??? Mert???

  És azt tudod, hogy a depresszió nem csak a felnőttek betegsége? mögött depresszió húzódott meg, azért tartottam fontosnak, pont a gyermekkori depresszió témáját előszedni A depresszió olyan fogalom, amelyet hétköznapi értelemben szinte minden nap használunk. Pedig a depresszió valódi mentális betegség. A depresszió legveszélyesebb és legtragikusabb következménye az öngyilkosság.

 • A szülés utáni depresszió létezik – és az elválasztás utáni depresszió?

  hogy aki teszi a dolgát szülés után, azt elkerüli a depresszió. Elválasztás utáni depresszió? Létezik! Kiket érint az elválasztás utáni depresszió? a várandósság előtt és/vagy a szülés után is jelentkezett depresszió. depressziója van, itt találsz néhány egyszerű kérdést.

 • A szülés utáni depresszióról – ahogyan ti látjátok

  melyek az átlagosnál is gyakrabban előkerülnek az Anyás-Apáson, ilyen a szülés utáni (posztpartum) depresszió támogatásában, akik éppen most vannak benne, mint azoknak a gondolata, akik már átélték a szülés utáni depressziót kerül, értetlenkedés, elutasítás fogadja azt, aki szóba hozza, legyen az vetélés vagy szülés utáni depresszió Kata például azt írja, hogy benne is csak utólag tudatosult, hogy bizony szülés utáni depresszió volt Kati családjában is tragédiába torkollott a szülés utáni depresszió.

 • A szülés utáni depresszió évekig tarthat

  A szülés utáni depressziónak már a létezése is élénk viták tárgya a közvéleményben. és úgy általában a depresszió még ma is a tabutémák közé tartozik. De az is népszerű és veszélyes tévhit a szülés utáni depresszióval és úgy általában a depresszióval kapcsolatban Ezek is érdekelhetnek: Szülés utáni depresszió, a néma gyilkos Szoptatással a szülés utáni depresszió utáni depresszió?

 • Mániás depresszió, avagy bipoláris... – könyvajánló

  Régebben mániás depressziónak hívták, mára bipoláris hangulatzavar lett a neve. „Amikor azt halljuk, mániás depresszió, megijedünk. Aztán ott vannak az önjelölt pszichiáterek is, akik szerint nem kell ezt a depresszió dolgot annyira , nincs depresszió. „A mániás depresszióból, orvosi kifejezéssel élve bipoláris hangulatzavarból nem lehet kigyógyulni.

bottom of page