top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

Rólam

Frissítve: 2023. márc. 20.


Dr. Simonfalvi Ildikó vagyok, két gyönyörű és okos felnőtt nagylány büszke édesanyja. Orvos vagyok, szakfordító és szakújságíró. A radiológia mellett az írás a hobbim és a munkám is egyben. Vallom, hogy orvosként, szakmabeliként szülőknek, laikusoknak írni hatalmas felelősség.

Az volt az álmom, hogy egyszer lesz egy olyan oldal, ahol könnyedebb témák, napi aktualitások, "bulvárhírek" mögé bújtatva szakmailag hiteles, megbízható egészségügyi információkat tudok nyújtani azoknak a tudatos, felelősségteljesen gondolkodó szülőknek, nagyszülőknek, akik nem érik be laikusok által innen-onnan összeollózott egészségügyi infókkal, mamafórumok kommentelőinek "okosságaival". Mert a tét hatalmas: gyermekünk és a család egészsége.

Így született meg az Anyás-Apás, ahol szeretném átadni mindazt, amit a gyereknevelés orvosi, pszichológiai és hétköznapi vonatkozásairól az évtizedek alatt tanultam, olvastam és anyaként átéltem.


Ha írni szeretnél nekem, itt megteheted: info@anyasapas.hu. Várom kérdéseidet, témajavaslataidat, hiszen te is alakíthatod, mi jelenjen meg az Anyás-Apás oldalon.


Az oldalon megjelenő tartalmak elkészítésében rengeteg munkám, időm, energiám és tudásom van. Éppen ezért arra kérlek, hogy ha saját oldaladon szeretnéd megjelentetni az Anyavilág cikkét, azt kizárólag úgy tedd, hogy a cikk legfeljebb egyharmadát átvéve az Anyás-Apás eredeti cikkére mutató linket helyezel el. A cikk teljes vagy csaknem teljes tartalmának átvétele forrásmegjelöléssel sem engedélyezett!

Az oldalon megjelenő minden írás saját szellemi tulajdon, a fentiektől eltérő másodközlés csak előzetes engedéllyel lehetséges!

0 hozzászólás
bottom of page