top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

„Pedofil” apa dühíti a net népét

Az első dolog, amit az újdonsült szülők megtanulnak, mikor gyerek érkezik a családba, hogy gyereket nevelni mindenki tud. Rajtuk kívül. Ugyanis mindenki jobban tudja, mit hogyan kellene – vagy nem kellene csinálniuk. Ezt nagyon gyorsan kénytelen volt megtanulni az az ausztrál apa is, aki a közösségi oldalon megosztott egyik fotójáért kapott hideget-meleget. Aminek a lényege az volt, hogy pedofil hajlamokkal verte meg őt a sors.


Hogy miért? Mert feltöltött egy cuki fotót, melyen éppen a szájára ad puszit újszülött kislányának.


 


A múltkor már írtam arról, mi mindenre kell figyelni, ha a gyereket képét akarod megosztani nagyobb közönség előtt például a neten. De az is kiderült, hogy a legnagyobb óvatosság sem elegendő a trollokkal szemben, akik például a legártatlanabb babafotóba is képesek egy csupasz bontott csirkét belelátni.

De még ha nem is troll valaki, akkor is pontosan tudja, mit kellene tennie a másik szülőnek, és ezt a net világában nem is habozik megosztani az érintettekkel, kéretlen tanácsokat és véleményeket osztogatva. Így járt egy ausztrál apa is, bizonyos Sean Smith, aki nemrégiben a Facebook-oldalára töltött fel egy édes fotót, melyen 6 hete kislányával, Bellával pózol. És történetesen éppen a száját puszilja meg a karjában tartott babának fürdetés előtt. Annyira tetszett neki az újszülött kislányával készült közös fotó, hogy egyből ezt választotta a Facebook-profilja borítóképének.


Gyermekvédelmisek, ide!

Egy nő szemében annyira sokkoló volt a fénykép, hogy egyenesen azzal fenyegetőzött, hogy riasztani fogja a gyermekvédelmi szolgálatot. Sean párja, Christal arról számolt be, hogy a nő kommentje annyira bántotta az apát, hogy azt olvasva könnyekben tört ki. „A nő azzal vádolta Seant, hogy pedofil és azt írta, hogy „milyen apa az, aki szájon csókolja a saját gyerekét?”. És azt is írta, hogy hívni fogja a gyermekvédelmiseket, hogy az ilyen apa soha többé ne molesztálhassa a gyerekét. Ráadásul folyton pedofilként és szatírként aposztrofálta a páromat a hozzászólásaiban – mondta Christal. – Először dühöt éreztem, hiszen eddig senki nem merészelte Seant ilyen jelzőkkel illetni, és nem is láttam még őt sírni soha – innen tudtam, hogy amit a nő írt, egészen a lelke mélyéig megbántotta. Christalt ugyanakkor össze is zavarta a durva reagálás, mert nem érti, hogy valaki hogyan gondolhat ilyesmit egy apáról. Éppen ezért fel is tette a kérdést az oldalon, hogy a többiek is egyetértenek-e a kommentet író nő véleményével, és benne van-e hiba, ha egyszerűen egy kedves, meghitt pillanat megörökítését látja a fotóban.

Segíts Christalnak: meghitt apa-lánya pillanat vagy gyerekrontó pedofília?


Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!


0 hozzászólás
bottom of page