top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

Írj egy fél cikket és nyerj! – pályázat

Ha rendszeresen látogatod az Anyás-Apást, akkor már észrevehetted, hogy a cikkek többsége két részből tevődik össze: egy kicsit olvasmányosabb, „lazább” első részből, ami lehet egy személyes történet vagy egy aktuális hír, és egy második részből, amiben az adott témához kapcsolódva olvashatsz szakmailag hiteles, megbízható információkat.

Most nyereményjátékra hívlak és arra kérlek, legyél a cikkek társszerzője: írd meg saját történetedet, a cikk első részét, én pedig megírom a cikk második részét, minden fontos infót, amit az adott betegségről vagy helyzetről tudni érdemes. Nem „ingyen” kérem: a legjobb írás beküldőjére egy szép ajándék vár még karácsony előtt. Részletek alább.

 

Pár hete arról számoltam be nagy örömmel és büszkeséggel, hogy a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület pályázatán díjat nyert az Anyás-Apás. Akkor azt ígértem, hogy a pályázaton nyert pénzből valahogyan benneteket is megajándékozlak, hiszen az Anyás-Apás attól olyan szuper hely, hogy ti is itt vagytok valamennyien. És most eljött az ajándékozás ideje!


A képen látható ajándékcsomagért nem kell mást tenned, mint az info@anyasapas.hu címre elküldeni a történetedet. Egy olyan történetet, amikor a gyermeked, saját magad vagy más családtag betegségekor, kórházi bennfekvése alatt vagy egyéb váratlan helyzetben egy csomó kérdés kavargott a fejedben, amire vagy kaptál válaszokat az orvosoktól és nővérektől, vagy nem. Amikor azt érezted, hogy fogalmad sincs, mi történik éppen, és bárcsak többet tudnál az adott betegségről.


Mi ez egyáltalán? Mi és miért történik? Mit kell most tennem? Mit tegyek, hogy legközelebb ne történjen meg?


A legjobb írások megjelennek az Anyás-Apáson is, és ígérem, hogy utána ott sorakoznak majd a válaszok is, minden fontos információ is az adott betegségről vagy kórállapotról, illetve arról, hogy legközelebb hasonló helyzetben mit érdemes tudni.

Beküldési határidő: 2020. december 11. éjfél
Még egyszer a cím: info@anyasapas.hu

A legjobb írás beküldője az Impact Box karácsonyi ajándékcsomagját nyeri, ami a tőlük kapott ígéret szerint még karácsony előtt megérkezik a nyerteshez.


...és a nyeremény

Az Impact Boxban csupa olyan finomság van, melyet hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű emberek készítenek.

A csomag tartalma:

  • Vargányás gombakrém, 190 ml

  • Fahéjas almalekvár, hozzáadott cukor nélkül, 190 g

  • Prémium tejcsokoládé, 70 g

  • Szálas hibiszkusz tea, 50 g / 20 adag

  • Koncertjegy: exkluzív online ünnepi koncert a Superar gyermekkórus jóvoltából. A koncert részletei a brosúrában

  • A szervezeteket bemutató brosúra

  • ...és persze egy személyes üzenet az Anyás-Apástól

Amikor azt keresgéltem, mi legyen az Anyás-Apás karácsonyi nyereményjátékán az ajándék, nem volt kérdés, hogy valami olyat választok, amivel egy picit az Anyás-Apás is hozzájárul, hogy ezek az emberek munkát, megélhetést és új lehetőségeket kapjanak. Mert megérdemlik.


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page