top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

Emlékezetes, mulatságos, izgalmas, megható, érdekes, felejthetetlen? Írd meg! – pályázat

Biztosan mindenkinek vannak olyan emlékei, melyeket örökre őriz a szívében, és az könnyen meglehet, hogy szeretné, ha sokan elolvasnák. Ha te is közéjük tartozol, akkor görgess a kép alá, mert ez a poszt neked szól!

Advent első vasárnapja van, és ha advent, akkor a szokásos adventi nyereménypályázat az Anyás-Apáson! Bármilyen történettel pályázhatsz gyerekek, család témában, ami valamilyen szempontból különleges helyet foglal el az emlékeid között.

 

A közölhető (min. 3000-3500 karakter) terjedelmű és tartalmú írások mind részt vesznek a versenyben. Akkor se riadj vissza az írástól, ha nem érzel magadban különösebb írói vénákat vagy még soha nem próbálkoztál a gondolataid papírra vetésével, mert utólagos szerkesztéssel szívesen segítek neked olyanná varázsolni az írásodat, amit aztán mindenki örömmel olvas. Kérlek, hogy olyan írást küldj, ami még nem jelent meg máshol változatlan formában.


A beküldési határidő: 2022. december 10-e éjfél.

Az email cím, ahová az írásodat küldheted: info@anyasapas.hu


És persze a legfontosabb: vajon mit lehet nyerni? Nos, a képen látható két különleges, szív alakú egérpad vár gazdára, melyeket az Anyás-Apás aranyos gólya logója díszít. Az egyiket az általam legjobbnak ítélt írás szerzője kapja meg. A másikért minden pályázó versenyben lesz, hiszen sorsolással dől el, milyen címre indul el a postával legkésőbb december 12-én, hogy egészen biztosan a fa alá kerülhessen.

Van valamilyen emlékezetes, mulatságos, izgalmas, megható, érdekes vagy felejthetetlen történeted? Írd meg!



0 hozzászólás
bottom of page