top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

Divatbemutatón szoptatta babáját a modell

Korábban már többször írtam szokatlan helyen történő nyilvános szoptatásról, uszodában, templomban, étteremben, hokiedzésen és még ki tudja hol? Az ilyen hírek általában erősen megosztják a közvéleményt: van, aki imádja, van, aki utálja. Egy biztos, senki nem marad közömbös.


Most egy újabb hír: egy modell gyerekét szoptatva vonult végig a kifutón az elegáns közönség előtt. Vajon ez mennyire tetszett a kommentelőknek?


 


A bátor modell Mara Martin volt, akik a Sports Illustrated 2018-as fürdőruha-bemutatóján szoptatta meg 5 hónapos kislányát a kifutón. A nevezetes alkalommal féloldalas arany színű bikinit viselt, és karjában a babával vonult végig a nézők előtt.

Az akció ezúttal elsöprően pozitív fogadtatásra talált. Pedig arról is írtam, hogy mi, anyák nem nagyon kíméljük egymást, ha az anyatársakat, esetleg az apatársakat kell ekézni azért, hogy mit hogyan csinálnak a gyereknevelés terén.

„Az élet pontosan erről szól – írta egy kommentelő az eseményről beszámoló egyik fórumon. – Ha hús-vér emberek maradtok és az otthonotok falain kívül is kimutatjátok, hogy szeretitek a gyerekeiteket és ragaszkodtok hozzájuk, akkor jó példát mutattok arra, hogyen kell nevelni a gyerekeket. Túl sok az olyan nő, aki folyton azon aggódik, hogy tud menő és hétköznapi anya lenni egyszerre. Végre itt egy igazi dolgozó nő!” – írta valaki. „Csodálatos! Hajrá mami! Imádlak, sokat tettél azért, hogy az emberek az élet normális velejárójának tekintsék a szoptatást!” – így egy másik hozzászóló.


Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!


0 hozzászólás
bottom of page