top of page
  • Szerző képeAnyás-Apás

Apák szülés közben – az apás szülés gyönyörű fotókon

Manapság már ki vitatná, hogy az apák nagyon sokat segíthetnek párjuknak a szülőszobán? De még mindig vannak szép számmal, akik idegenkednek attól, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben lássák a szeretett nőt. Talán nekik is segít az a szép fotósorozat, mely a maga nyers természetességében mutatja be azokat a férfiakat, akik a szülőszobában is a párjuk mellett vannak.


Kattints a fotógalériára és gyönyörködj az apás szülés szépségében!


 

Kirstie Perez hat éve fényképez szüléseket, és ez idő alatt számtalan alkalom volt, mikor szemtanúja lehetett az esendőségnek, bátorságnak és intimitásnak. A Dallasban élő és dolgozó fotóművésznő novemberben közzétett egy fotósorozatot, melynek darabjai egytől egyig azt hivatottak bemutatni, hogy a férfiak milyen pótolhatatlan támogatást képesek nyújtani a társuknak a szülőszobán.

„Az inspirált, hogy bemutassam, hogy az apák mekkora hatalmas segítséget jelentenek, ha empátiával teszik a dolgukat – mondta el Kirstie Perez. – Az évek során a férfiak mindig árnyékban maradtak a fotókon, de fel kell ismernünk, mekkora érték és erő rejlik az odafigyelésükben és empátiájukban.”

Nem is szaporítom a szót, kattints a galériára, a fotók magukért beszélnek.




Szerző: Dr. Simonfalvi Ildikó

radiológus szakorvos, orvosi szakfordító, egészségügyi szakújságíró

Ne feledd, hogy az oldalon olvasható tartalmak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!


0 hozzászólás
bottom of page